Activation Grip Duo Pack

Pris:
699 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
564009
Antal:
Många handskadade individer har problem med greppförmågan och greppstyrkan vilket gör det svårt eller omöjligt att träna överkroppens muskler på traditionellt sätt. Activation Grip erbjuder ett sätt att styrketräna övre extremititen utan att behöva hålla i vikterna. Genom att koppla in vikt eller gummiband i handsken så kan du antingen styrketräna och stärka upp muskulaturen eller träna rörelseomfång för att inte tappa funktionalitet i vardagen, samtidigt som du har handen fri! 

Även inom idrotten kan Activation Grip vara till stor nytta. Med Activation Grip är det möjligt att kombinera din motståndsträning med att träna exempelvis kastteknik i handboll eller slagteknik i tennis. Activation Grip ger dig en möjlighet att utvecklas, träna rätt muskler och de rörelser som du eftersträvar inom din idrott.

Activation Grip är CE-märkt enligt standarden för Medicintekniska produkter klass 1. Produkten är behandlad med antiseptiskt medel och tvättas med parfymfri tvål och varmt vatten eller desinfektionsmedel.

Activation Grip Duo Pack innehåller en höger och en vänster handske och finns i storlekarna S, M och L. Till varje duopack medföljer ett 1,5 meters blått träningsband från Sanctband.

OBS! Activation Grips belastningsgräns går vid 45kg, och RMJ Health AB är inte ansvariga för eventuella skador vid felaktig användning av produkten. Se bifogad information som medföljer produkten före användning.