Träningsband Mix 3-pack

Ord. pris: 
199 kr
Pris:
178 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P375336
Du sparar: 
21 kr (11%)
Typ:
3-pack Träningsband Mix
Antal:
Finns i lager

Mixpaketet innehåller ett 1,5m träningsband av varje färg (orange, grön & blå). Perfekt för dig som vill hitta rätt belastning för just dig!

Sanctbands motståndsträningsband är en effektiv produkt inom sjukgymnastik, rehabilitering och motståndsträning. För att minimera problem med hudirritation och obehagskänsla orsakad av puder och protein vid användandet av naturligt latex har Sanctband utvecklat träningsband med väldigt lågt puderinnehåll och minskad proteinmängd. Sanctbands träningsband är producerade på samma sätt som puderfria latexhandskar vilket är ett effektivt sätt att minska uppkomsten av latexallergi.

Varför Sanctband?
Mindre protein - Sanctband produceras på samma sätt som puderfria latex handskar, vilket minskar uppkomsten och risken för latexallergi.

Mindre puder - Tack vare produktionssättet innehåller Sanctbands produkter mindre puder vilket ökar användarens komfort.

Klibbfria - Sanctband är klibbfritt även efter att produkterna tvättats. Skölj i rent vatten och låt det hängtorka. Undvik direkt solljus.

Hållbarare - Sanctbands produkter har i tester klarat 10.000 utsträckningar till trippla längden!

Miljövänliga - Sanctband har alltid miljön i åtanke vid produktion av alla deras produkter.

Motstånd:
Orange - Lätt
Grön - Medium
Blå - Tungt

Önskar ni träningsband med annat motstånd än vad vi har i vårt sortiment? Kontakta oss för beställning.

Leveranstiden är vanligtvis 1-4 arbetsdagar från beställningsdagen.